This new home is a product of its dramatic environment

‘The design of this new home in the old village at Sugarbowl is entirely a product of its dramatic environment. Perched on a concrete plinth that lifts the house above the tall winter snow-pack, a solid, cedar-clad volume houses sleeping areas, boot room, and service spaces. Above, a variety of living spaces, each enjoying mountain views, are gathered under a simple, bent planar roof form. The exaggerated geometry of the openings frame views of horizontal snow drifts and vertical stands of pine trees.’

http://www.m-architecture.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: